NACHTVISSEN

Nachtvis evenementen HSV Haal op de Droomvijver

Vanaf 9 juli gaat het nachtvissen weer door .Voor als nog blijft alles kwa tijden hetzelfde .Aanmelden voor het nachtvissen kan op nachtvissendroomvijver@hotmail.com

De deelnemer aan het nachtvissen wordt geacht de algemene geldende corona maatregelen strikt na te leven Houdt dus ook hier voldoende afstand tot elkaar!!   BIJ NIET NALEVEN VAN DE REGELS BEHOUDEN WIJ ONS HET RECHT OM U UIT TE SLUITEN VAN DEELNAME IN HET VERVOLG . Hopende op jullie medewerking en begrip . Bestuur hsv haal op

Nachtvis datums

Nachtvissen zal in 2022 op de volgende datums plaats vinden 19 maart 2 april 16 april 7mei 28 mei 25 juni 9 juli 23 juli 6 augustus 27 augustus 17 september 1 oktober 15 oktober 29 oktober 12 november 26 november alleen voor eigen leden!

Inschrijven vanaf 2 weken voor aanvang tot en met de donderdag voor aanvang met naam en vispasnummer. Nachtvissen alleen voor leden helaas geen introducees.

Onder toezicht van 1 ouder mag er 1 kind mee vissen en in dezelfde tent zijn mits van het zelfde huishouden en die lid is van onze vereniging HSV HAAL OP

Inschrijven met naam en vispasnummer voor controle.

Maximaal 25 deelnemers zijn toegestaan

Stekken worden verloot om 15.30 (Vanaf september zijn de lotingen van het nachtvissen een uur eerder namelijk om 14.30 uur dit in verband met het terug zetten van de klok)

Betalen voor aanvang loting

De kantine is open

We hebben er lang op moeten wachten dus houdt je ook aan de regels , niet naleven van de regels kan gevolgen hebben voor het organiseren van volgende data.

Nachtvisreglement staat op de site en hangt op het infobord


NACHTVISREGELEMENT

            Nachtvis reglement

     Men wordt geacht de algemeen geldende corona maatregelen strikt na te leven.

Op de nachtvisdatums is VIJVER 1 voor vissers die NIET deelnemen aan het nachtvissen geopend tot uiterlijk 14:30 uur. Daarna worden deze vissers verzocht plaats te maken voor deelnemers die ingeschreven zijn voor het nachtvissen.


Betalen voor de loting, Loting voor de stekken is om 15:30, Vanaf 16:00 uur kunnen de leden naar hun stek gaan.(Vanaf september zijn de lotingen van het nachtvissen een uur eerder namelijk om 14.30 uur dit in verband met het terug zetten van de klok)

Voor de kantine is gereserveerd voor 2 controleurs/toezichthouders (deze loten niet mee)


Tijdens het vissen wordt de stek NIET verlaten, zodra dit wel gebeurd om wat voor reden dan ook haal je je hengels binnen (haak uit het water)

Tijdens de nachtvissen wordt de vijver NIET verlaten (poort sluit om 22:00uur), en wordt er ook niet heen en weer gelopen.


Nachtvissen is van sluiting tot opening van de poort. Dus zondagmorgen zijn ook andere vissers weer welkom op vijver 1

Na sluiting van de poort zijn alleen ingeschreven vissers op de vijver aanwezig, bezoekers en huisdieren zijn dan niet meer welkom op de vijver .


Gedurende het verblijf houdt je je eigen stek schoon, bij vertrek naar huis zorg je dat je je eigen visstek netjes achterlaat (afval gaat dus mee naar huis! )

BBQ of open vuur is niet toegestaan.


Alcohol en/of drugs zijn NIET toegestaan tijdens het verblijf op de vijver.

Nachtvissen is enkel toegestaan voor eigen leden, geen introducees


Houdt rekening met andere vissers, de vuistregel is vis recht vooruit en tot het midden van de vijver

De GROTE BOODSCHAP, deze doen we op de wc van de kantine is de kantine gesloten? Dan doen we deze GROTE BOODSCHAP zover mogelijk in de struiken en wordt deze goed begraven (andere vissers hoeven van jou GROTE BOODSCHAP geen overlast te hebben) Tijdens de controle ronde van de controleurs op zondagmorgen zal hier opgelet worden, en is het nachtvissen voor deze persoon op desbetreffende stek VOORBIJ!


Gevlochten hoofdlijn is verboden.

NIET NALEVEN VAN DE REGELS KAN GEVOLGEN HEBBEN VOOR DE ORGANISATIE VAN VOLGENDE DATA !

      Namens het bestuur en Karper commissie “goede vangst” 
Lettertype formaat aanpassen
error: Content is beschermd !!
Scroll naar top